'In de Champions League is Neres heel geconcentreerd, maar dat moet ook tegen ADO'

'In de Champions League is Neres heel geconcentreerd, maar dat moet ook tegen ADO'

Gepubliceerd: woensdag 13 maart 2019 om 15:32wo 13-03-2019 om 15:32

Laatste update: woensdag 13 maart 2019 om 15:47wo 13-03-2019 om 15:47

Wamberto denkt dat David Neres de Europese top kan halen. De voormalig middenvelder van Ajax is blij om te zien dat zijn landgenoot floreert bij Ajax en verwacht dat Neres nog wel een stapje hogerop kan.

Neres zat dit seizoen een aantal wedstrijden op de bank bij Ajax, maar nu is de Braziliaan niet meer weg te denken uit de basiself van de Amsterdammers. "Als David geconcentreerd blijft, kan hij de Europese top halen", meldt Wamberto in gesprek met De Telegraaf. "Daar ligt zijn grootste uitdaging."

"In de Champions League is hij enorm geconcentreerd, maar dat moet hij ook in de Eredivisie laten zien tegen bijvoorbeeld ADO Den Haag", gaat Wamberto verder. "Als hij zo blijft spelen als tegen Real Madrid, kan hij een heel goede speler worden voor Brazilië."

Het succes van Neres is extra speciaal voor Wamberto. Hij begeleidde Neres toen die net aankwam in Nederland. "David moest heel erg wennen aan de taal, het weer en het Ajax-systeem. Dat laatste is heel anders dan bij de clubs in Brazilië. Ik heb hem ook gewaarschuwd voor het uitgaansleven in Amsterdam, haha. Een gevaarlijke plek voor spelers, met al die discotheken. Maar David is een goede jongen, die alleen af en toe een hapje gaat eten in de stad."

Poll

Eens met Wamberto?

(725 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws