LIVE: Liverpool schakelt Bayern uit, Barça boekt riante zege op Lyon (gesloten)

LIVE: Liverpool schakelt Bayern uit, Barça boekt riante zege op Lyon (gesloten)

13-03-2019 22:56 Laatste update: 22:58
117

Welke twee ploegen plaatsen zich als laatst voor de kwartfinale van de Champions League? Woensdagavond staan twee heerlijke wedstrijden op het programma: Bayern München - Liverpool en FC Barcelona - Olympique Lyon. Bij beide duels eindigde de heenwedstrijd in 0-0. In dit liveblog blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Tot nu toe plaatsen Ajax, FC Porto, Manchester United, Tottenham Hotspur, Juventus en Manchester City zich al voor de kwartfinale. Daar komen woensdagavond nog twee ploegen bij.

Wedden

Meer odds

In München bepalen Bayern en Liverpool wie zich bij de laatste acht van het miljardenbal gaat voegen. Na de 0-0 in Engeland belooft het in Duitsland een spannende pot te worden. Bij de thuisploeg ontbreekt Arjen Robben nog altijd door een blessure, Thomas Müller en Joshua Kimmich zijn geschorst. Bij Liverpool worden Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum in de basis verwacht.

Opstelling Bayern München: Neuer, Rafinha, Hummels, Süle, Alaba, Martínez, Thiago, James, Gnabry, Lewandowski, Ribéry

Opstelling Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Milner, Wijnaldum, Henderson, Mane, Salah, Firmino

Na de 0-0 in Lyon moet FC Barcelona in eigen stadion het karwei af zien te maken. Bij de Catalanen zal Nelson Semedo op zijn tellen moeten passen: bij een eventuele gele kaart is hij geschorst voor de eerstvolgende wedstrijd. Lyon zal hopen op een stunt in Camp Nou. Bij de Fransen wordt één Nederlander in de basis gewacht: Memphis Depay.

Opstelling FC Barcelona: Ter Stegen, Alba, Piqué, Lenglet, Roberto, Busquets, Arthur, Rakitic, Messi, Coutinho, Suárez

Opstelling Olympique Lyon: Lopes, Dubois, Denayer, Marcelo, Marçal, Mendy, Tousart, Fekir, Ndombele, Dembélé, Memphis Depay