De Boer en Atlanta verlaten CONCACAF Champions League met krappe overwinning

De Boer en Atlanta verlaten CONCACAF Champions League met krappe overwinning

14-03-2019 06:52 Laatste update: 07:00
26

Frank de Boer en zijn Atlanta United liggen uit de CONCACAF Champions League. Na de 3-0 uitnederlaag bij CF Monterrey won de ploeg van De Boer thuis met 1-0, maar dat was vanzelfsprekend niet genoeg om de Mexicanen uit te schakelen.

Atlanta wilde al vroeg in de wedstrijd scoren om nog een kleine kans te houden op een comeback, maar daar slaagde de regerend MLS-kampioen niet in. De openingstreffer viel ongeveer een kwartier voor tijd en kwam van de voet van Josef Martinez, maar verder kwam de formatie van De Boer niet.

Wedden

Meer odds

De uitschakeling in de CONCACAF Champions League tegen Monterrey, dat het internationale clubtoernooi in 2011, 2012 en 2013 won, zorgt er voor dat De Boer en zijn ploeg hun volle focus weer op het seizoen in de MLS kunnen leggen. Het laatste duel in die competitie werd teleurstellend gelijkgespeeld tegen FC Cincinnati, terwijl de seizoensopener tegen D.C. United met 2-0 verloren ging. In de nacht van zondag op maandag treffen Atlanta en De Boer Philadelphia Union in eigen huis.