'Als Ajax die overtreding had gemaakt, had hij nooit geel gegeven'

'Als Ajax die overtreding had gemaakt, had hij nooit geel gegeven'

Gepubliceerd: donderdag 14 maart 2019 om 10:29do 14-03-2019 om 10:29

Vito van Crooij kreeg in de slotfase van de competitiewedstrijd tegen Ajax zijn tweede gele kaart. De buitenspeler denkt dat scheidsrechter Allard Lindhout die kaart aan Ajax nooit had gegeven.

"De eerste gele kaart maak ik een tackle op Tagliafico. Hij kwam meteen met zijn hoofd tegen mij aan. Geel, maar ik denk dat allebei geel het beste was. Die laatste overtreding raak ik Huntelaar. Ik denk als Ajax die overtreding had gemaakt in de laatste minuut, dat hij nooit geel had gegeven. Maar daar moeten we mee leven", aldus Van Crooij voor de camera van Veronica Inside.

Van Crooij maakte elf minuten voor tijd de 1-1, maar Ajax trok in de slotfase alsnog aan het langste eind via een goal van Daley Blind. "Ik denk dat we er de eerste helft niet alles uithaalden. Ik denk dat we heel goed de rust uitkwamen. We speelden heel goed positiespel en we lieten Ajax achter ons aanlopen. (...) Dat resulteerde ook in de 1-1. Het is natuurlijk zuur dat je daarna de goal weer tegenkrijgt, terwijl er niet meer zo lang te spelen was."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws