Van der Heide volgt voorbeeld De Jong: 'Is hier gekomen op voorspraak van Henk'

Van der Heide volgt voorbeeld De Jong: 'Is hier gekomen op voorspraak van Henk'

Gepubliceerd: donderdag 14 maart 2019 om 15:07do 14-03-2019 om 15:07

Laatste update: donderdag 14 maart 2019 om 15:13do 14-03-2019 om 15:13

Naast Henk de Jong vertrekt ook Sandor van der Heide aan het eind van het seizoen bij De Graafschap. Dat melden de Doetinchemmers via de officiële kanalen.

Eerder deze week werd bekend dat De Jong wegens privéomstandigheden aan zijn laatste maanden in Doetinchem bezig is. Voor assistent-trainer Van der Heide geldt dus hetzelfde. De Superboeren melden op de website dat Van der Heide heeft aangegeven na dit seizoen De Graafschap te verlaten.

"Na de aankondiging van Henk, dat hij in verband met zijn gezinssituatie na dit seizoen niet kan verlengen in Doetinchem, heeft ook Sandor ons meegedeeld dat hij niet ingaat op een contractvoorstel", aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede. "Sandor is hier gekomen op voorspraak van Henk. Nu Henk hier niet verder gaat, kiest ook Sandor voor een toekomst dichter bij zijn woonplaats Sneek en wellicht in de toekomst ook weer ergens samen met Henk. Wij vinden het jammer, maar hebben ook begrip voor dit besluit."

De Jong is topkandidaat om volgend seizoen de bij SC Cambuur vertrekkende René Hake op te volgen. Het aangekondigde vertrek van Van der Heide voedt de speculatie dat ook hij zijn loopbaan in Leeuwarden gaat vervolgen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws