Trots Vitesse presenteert nieuwe kledingsponsor: Zeer fris en eigentijds

Trots Vitesse presenteert nieuwe kledingsponsor: "Zeer fris en eigentijds"

Gepubliceerd: vrijdag 15 maart 2019 om 10:11vr 15-03-2019 om 10:11

Nike is vier jaar lang de nieuwe kledingsponsor van Vitesse. Dat melden de Arnhemmers vrijdagochtend via de officiële kanalen. Nike vervangt Macron, dat vijf jaar lang de kledingsponsor was. Vanaf volgend seizoen zal het logo van Nike te zien zijn op het Vitesse-shirt.

"Nike is één van de grootste sportmerken wereldwijd. We hebben elkaar onder andere gevonden op het gebied van innovatie en creativiteit", legt commercieel directeur Olivier Smit van Vitesse uit op de clubsite van de Arnhemmers.

"Dit zie je terug in de manier waarop we met elkaar gaan samenwerken, maar ook in het design en de kwaliteit van de artikelen. Het thuisshirt wordt exclusief voor Vitesse ontwikkeld en geproduceerd waarbij de verbinding tussen de club en Arnhem nadrukkelijk terugkomt."

"Het uitshirt gaat geïnspireerd worden op 75-jaar Airborne en heeft enkele unieke kenmerken", vervolgt Smit. "Ook de trainingslijn ziet er zeer fris en eigentijds uit. Wederzijds is er veel enthousiasme om deze samenwerking voor een langdurige periode aan te gaan. We zijn daarnaast vereerd dat Nike Vitesse als een uithangbord ziet om de achterban en breedtesport in Nederland te bereiken."

Het is niet de eerste keer dat Nike op het shirt van Vitesse te zien is. In de seizoenen 2012/2013 en 2013/2014 speelde de club al in Nike. 

Lees meer over: Eredivisie Vitesse

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws