Opnieuw contractnieuws uit Tilburg: 'Ontzettend groot talent' tekent tot 2022

Opnieuw contractnieuws uit Tilburg: 'Ontzettend groot talent' tekent tot 2022

Gepubliceerd: vrijdag 15 maart 2019 om 14:43vr 15-03-2019 om 14:43

Willem II en doelman Michael Woud gaan langer met elkaar door. De in Nieuw-Zeeland geboren sluitpost kwam afgelopen zomer over van Sunderland, tekende toen voor twee seizoenen en heeft zijn contract nu verlengd tot de zomer van 2022.

Woud moet zijn officiële debuut voor Willem II nog maken, maar de Tilburgers zijn tevreden over de ontwikkeling van de enkelvoudig international van Nieuw-Zeeland. 'Op trainingen en wedstrijden bij het tweede elftal laat hij zijn kwaliteiten zien', schrijven de Tricolores op de clubsite. Technisch directeur Joris Mathijsen noemt Woud 'een ontzettend groot talent met veel potentie'.

De sluitpost zelf is ook blij met de beslissing van de Tilburgers. "Ik voel het vertrouwen van de club. Dat is uiteraard erg fijn", vertelt hij aan de Willem II-site. "Afgelopen zomer kwam ik naar de club om me door te ontwikkelen en mijn kans te pakken als die zich voordoet. Hopelijk ga ik die komend seizoen krijgen."

Woud is de tweede Willem II-keeper in twee weken tijd die een nieuwe verbintenis ondertekent. Timon Wellenreuther verlengde op vrijdag 1 maart, één dag na de halve bekerfinale tegen AZ, zijn contract.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws