Willem II-captain prijst Isak én Mathijsen: 'Nu tijd om naar boven te kijken'

Willem II-captain prijst Isak én Mathijsen: 'Nu tijd om naar boven te kijken'

16-03-2019 22:15
45

Jordens Peters prijst zich na de 2-3 zege van Willem II bij Feyenoord gelukkig met Borussia Dortmund-huurling Alexander Isak én technisch directeur Joris Mathijsen. Mede door hun goede werk kunnen de Tilburgers naar boven kijken in de Eredivisie.

Isak maakte twintig minuten voor tijd na een fraaie actie de winnende. "Ik moet zeggen dat hij best wel een aardige individuele actie heeft", lacht Peters in gesprek met FOX Sports. "Wij zien zijn potentie op trainingen. Hij is ontzettend gevaarlijk. Wij wisten dat Feyenoord het soms moeilijk heeft om tegenstanders stuk te spelen, dus we hebben het compact gehouden. En we hebben een aanval die ontzettend gevaarlijk is in de tegenstoot. Dat heb je vandaag gezien."

De aanvoerder ziet dat Willem II uitstekend presteert in de tweede seizoenshelft ondanks het vertrek van Fran Sol. "In de winterstop verlies je je topscorer. Joris Mathijsen in het bijzonder heeft een uitstekend elftal neergezet na de winterstop. Wij zijn dat nu verder aan het invullen. We willen alles eruit halen wat erin zit. We hebben nog een bekerfinale, maar ook in de competitie is het nu tijd om naar boven te kijken."

Willem II staat achtste in de Eredivisie met 34 punten. De play-offs om Europees voetbal zijn daarmee nog in zicht voor de ploeg van trainer Adrie Koster.