Sol alweer vergeten in Tilburg: 'Daarom ben ik hier ook naartoe gekomen'

Sol alweer vergeten in Tilburg: 'Daarom ben ik hier ook naartoe gekomen'

17-03-2019 07:56
23

Alexander Isak is niet bezig met de vergelijking tussen hem en Zlatan Ibrahimovic. De jonge Zweedse aanvaller van Willem II maakte tegen Feyenoord (2-3 zege) wederom een uitstekende indruk, maar laat zich het hoofd niet op hol brengen.

"De vergelijking is geen onzin, maar ik hecht er niet zo heel erg veel waarde aan", zegt Isak na afloop van de wedstrijd voor de camera's van FOX Sports. "Ik richt de focus vooral op mijn eigen spel om het zo goed mogelijk te doen. Met wie de mensen mij willen vergelijken is niet mijn zaak."

Wedden

Meer odds

Isak was onder de indruk van De Kuip, het stadion waar de Tilburgers op 5 mei de bekerfinale zullen spelen tegen Ajax. "Ik heb er sinds we in de finale staan veel over gehoord. Het is een fantastisch stadion, er zijn veel fans en er hangt een goede sfeer."

"We doen het goed in de competitie, we staan in de bekerfinale en zelf speel ik iedere wedstrijd. Ik ontwikkel me als speler en daarom ben ik ook hier naartoe gekomen. Ik kreeg deze kans in Nederland en het voelde goed, dus daarom ben ik hier."