Immers: 'Als Zeefuik dat bij mij had gedaan, sloeg ik al zijn tanden uit zijn bek'

Immers: 'Als Zeefuik dat bij mij had gedaan, sloeg ik al zijn tanden uit zijn bek'

Gepubliceerd: zondag 17 maart 2019 om 20:10zo 17-03-2019 om 20:10

Laatste update: zondag 17 maart 2019 om 20:18zo 17-03-2019 om 20:18

FC Groningen-back Deyovaisio Zeefuik eiste vlak voor rust een hoofdrol voor zich op tijdens de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. Nadat ploeggenoot Ludvit Reis onderuit werd gehaald door Nasser El Khayati, kreeg de dader een harde duw in de rug van Zeefuik, met een massale ruzie tot gevolg.

Na afloop liet de rechtsback aan FOX Sports weten dat hij 'zijn ploeggenoot wilde helpen'. "Maar dat deed ik niet op de goede manier. Ik reageerde te snel", toonde Zeefuik zich schuldbewust. "Ik heb mijn excuses aangeboden aan El Khayati. En de scheids (Dennis Higler, red.) heeft het goed aangepakt, met allebei geel."

Tijdens de rust werd Zeefuik gecorrigeerd door trainer Danny Buijs, die niet te spreken was over het gedrag van zijn spelers. "Hij heeft aangegeven dat wij hersenloze jongens zijn", lachte de rechtsback. "Als je met 1-0 voor staat, moet je ook geen opstootje veroorzaken. Ik heb ook mijn excuses aangeboden."

Tegenstander Lex Immers, maker van de eigen goal die FC Groningen aan een 1-0 zege hielp, kon weinig begrip opbrengen voor de duw die oud-Ajacied uitdeelde aan El Khayati. "Als hij dat bij mij had gedaan, had ik al zijn tanden uit zijn bek geslagen", wordt Immers vanuit de mixed zone geciteerd door een aanwezige journalist van het Dagblad van het Noorden.

Lees ook: FC Groningen vervolgt indrukwekkende wederopstanding: Immers de 'matchwinner'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws