'Feyenoord is een prachtige club. Daar had ik als speler goed gepast'

'Feyenoord is een prachtige club. Daar had ik als speler goed gepast'

Gepubliceerd: zondag 17 maart 2019 om 23:54zo 17-03-2019 om 23:54

John de Wolf is kritisch op het beleid van Feyenoord en op technisch directeur Martin van Geel. De Rotterdammers zijn na het landskampioenschap in 2017 ver weggezakt en moeten nu vechten om de derde plaats.

"Of het aan Van Geel ligt? Ja. Ik vind het moeilijk om over het hele beleid te praten, maar hij is er wel een belangrijk onderdeel van", vertelt De Wolf bij VTBL. "Ook ik heb staan juichen met de aankopen die er kwamen. Ayoub is een goed voorbeeld. Dat was dé speler bij FC Utrecht. Dat hebben we vaker meegemaakt. Bij een kleinere club waren ze de betere, maar bij Feyenoord..."

Wout Weghorst was naar verluidt in beeld als mogelijke spits voor Feyenoord, vertelde Van Geel bij De Tafel van Kees op FOX Sports. "Ik heb het gelezen. Ik was met m'n zaakwaarnemer Simon (Cziommer, red.) bij m'n afscheid van AZ. Toen zag ik het. Ik weet niet of hij een gesprek heeft gehad, maar ik weet wel dat er interesse was of dat ik op de lijst stond."

"Ik vind Feyenoord een prachtige club. Een club met supporters die uitzonderlijk zijn en met veel passie. Daar had ik als speler goed gepast", zegt Weghorst.

Lees ook: Weghorst niet naar Feyenoord: 'Dat gaat wel vaker zo, het moet altijd passen'

Poll

Eens met De Wolf?

(839 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws