Geen tatoeages voor De Jong: 'Mama, ik ben niet van plan om zo'n ding te nemen'

Geen tatoeages voor De Jong: 'Mama, ik ben niet van plan om zo'n ding te nemen'

Gepubliceerd: maandag 18 maart 2019 om 07:19ma 18-03-2019 om 07:19

Frenkie de Jong zal na zijn overstap naar FC Barcelona niet opeens een 'wild leven' gaan leiden. Dat stelt zijn moeder in gesprek met De Telegraaf.

"Nee, ik ben niet bang dat hij daar een wild leven gaat leiden. Hij heeft al vier jaar verkering en zo’n jongen is het ook gewoon niet. Frenkie is rustig en bedachtzaam. Hij neemt geen ondoordachte beslissingen", aldus Marjon Schuchhard, moeder van de Ajax-middenvelder, in gesprek met De Telegraaf. "Ook niet met geld. Hij draait ieder dubbeltje tien keer om voor hij er een uitgeeft."

"Ik heb ook weleens een gesprek met hem gevoerd over tatoeages, want nou ja, zoveel voetballers hebben van die plaatjes", vervolgt ze ."Frenkie, zei ik, denk erom. Zo’n tattoo heb je op je tachtigste nog en dan ziet het er heel wat minder mooi uit. Hij moest er wel om lachen. Mama, zei hij, ik ben helemaal niet van plan zo’n ding te nemen. Maak je geen zorgen. Komt goed."

De moeder van de Ajax-middenvelder vertelt dat er regelmatig fans voor de deur staan sinds hun adres in een landelijke krant heeft gestaan. "Heel veel mensen denken dat wij wel aan kaartjes voor hen kunnen komen. Maar die heb ik helemaal niet. Iedereen denkt dat Frenkie hen zomaar op de gastenlijst kan zetten, maar ook de spelers zelf moeten kaarten kopen voor hun gasten. Zelf zien we de meeste wedstrijden ook gewoon op televisie."

Poll

Wordt De Jong komend seizoen basisspeler bij Barça?

(12766 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws