Duidelijke taal na nederlaag: 'Ik ga niet naar PSV om op de bank te zitten'

Duidelijke taal na nederlaag: 'Ik ga niet naar PSV om op de bank te zitten'

Gepubliceerd: maandag 18 maart 2019 om 07:37ma 18-03-2019 om 07:37

Lars Unnerstall verloor zondag met VVV-Venlo van zijn toekomstig werkgever PSV. De doelman heeft goede hoop dat hij volgend jaar eerste keeper wordt in Eindhoven.

Unnerstall en zijn collega aan de andere kant Jeroen Zoet keepten zondag allebei een goede wedstrijd. Lang leek het erop dat beide keepers hun doel schoon zouden houden. "Het was mooi geweest als het de wedstrijd van mij en Jeroen was gebleven... We hebben goed gekeept. Lozano maakte helaas het verschil", aldus Unnerstall na afloop tegenover Eindhovens Dagblad.

De Duitse doelverdediger verkaste in de zomer van 2017 van Fortuna Düsseldorf naar VVV. Dat was toen een stap terug. "Maar met mijn transfer naar PSV zet ik nu weer twee stappen vooruit. Duitse spelers krijgen in de Eredivisie volop kansen om zich in de kijker te spelen. Zo heb ik mezelf ook weer kunnen lanceren", stelt hij.

Vorige week stelde Unnerstall dat hij erin geloofde dat hij in staat is eerste keeper te worden bij PSV, ook als Zoet blijft. In Venlo moest hij zijn meerdere erkennen in zoet. "Jeroen heeft de nul gehouden en gewonnen, hij was beter", grijns hij. 'Maar ik ga niet naar PSV om op de bank te zitten."

Lees ook"Ik verwacht dat ik volgend jaar bij PSV speel. Als basisspeler? Ja"

Poll

Wie is een betere keeper: Unnerstall of Zoet?

(1406 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws