Tuttosport: Juventus wacht niet af en wil zondag een ontmoeting met Ajax

Tuttosport: Juventus wacht niet af en wil zondag een ontmoeting met Ajax

Gepubliceerd: maandag 18 maart 2019 om 14:33ma 18-03-2019 om 14:33

Laatste update: maandag 18 maart 2019 om 14:36ma 18-03-2019 om 14:36

Juventus geeft gas voor Matthijs de Ligt, meldt Tuttosport in Italië. De directie van de club reist volgend weekend af naar Amsterdam om te spreken met de entourage van de Ajax-aanvoerder. Dat moet rond de wedstrijd tussen Nederland en Duitsland gaan gebeuren.

De Ligt staat maandag op de voorpagina van Tuttusport, dat meldt dat Juventus niet wil wachten en actie onderneemt. Juventus wil in Amsterdam gaan onderhandelen over De Ligt. Het is niet uitgesloten dat Fabio Paratici, een hoge technische baas bij Juventus, zelf aansluit bij de gesprekken.

Ajax neemt het over drie weken op tegen De Oude Dame in de kwartfinales van de Champions League, waardoor beide directies elkaar ongetwijfeld tegen gaan komen. Juventus wil echter niet afwachten en wil volgende week zondag al een ontmoeting met Ajax regelen.

De concurrentie is fors voor Juventus, aldus Tuttosport. Naar verluidt zijn ook Manchester United, Paris Saint-Germain en met name FC Barcelona zeer geïnteresseerd in De Ligt. De verwachting is dat de Ajax-captain niet voor minder dan zeventig miljoen euro vertrekt uit Amsterdam.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws