BeIN Sports: Adidas legt geld bij, Bayern telt 80 miljoen neer voor Pépé

BeIN Sports: Adidas legt geld bij, Bayern telt 80 miljoen neer voor Pépé

19-03-2019 19:58 Laatste update: 20:13
38

Lille-aanvaller Nicolas Pépé zou zomaar eens de duurste Bayen München-speler aller tijden kunnen worden. Volgens BeIN Sports heeft Der Rekordmeister liefst tachtig miljoen euro over voor de tienvoudig international van Ivoorkust.

Eind februari schreef BILD al dat de Bundesliga-koploper jacht maakt op Pépé, die toen nog ingeschat werd op 65 miljoen euro. BeIN Sports meent dat kledingsponsor Adidas geld gaat bijleggen om Bayern te helpen de deal over de streep te trekken. Hiemee zou Bayern het eigen transferrecord verpulveren: Corentin Tolisso is met 41,5 miljoen euro de duurste aanwinst tot dusver.

BILD houdt zich, in een reactie op het nieuws uit Frankrijk, op de vlakte. Het toonaangevende dagblad bevestigt dat Der Rekordmeister al wekenlang bezig is met het scouten van Pépé. Of er concrete beweging is rondom de 23-jarige Ligue 1-sensatie, laat men in het midden.

Pépé verruilde Angers in de zomer van 2017 voor Lille en maakt sindsdien een spectaculaire ontwikkeling door. Afgelopen seizoen was hij goed voor dertien treffers en vijf assists op het hoogste Franse niveau, dit seizoen staat de teller na 29 wedstrijden al op zeventien goals en tien assists.