'Terug naar Feyenoord? Pff, lastige vraag. Ik denk daar nu niet over na'

'Terug naar Feyenoord? Pff, lastige vraag. Ik denk daar nu niet over na'

20-03-2019 09:14
182

Tahith Chong, vleugelaanvaller van Manchester United, is momenteel niet bezig met een mogelijke terugkeer naar Feyenoord. Dat zegt hij voor de camera van de NOS. 

In 2016 ruilde Chong de jeugdopleiding van Feyenoord in voor die van Manchester United. In het Britse geruchtencircuit wordt nu gesproken over een mogelijke terugkeer van de negentienjarige vleugelaanvaller naar Rotterdam-Zuid. United zou namelijk overwegen om Chong te verhuren.

"Terug naar Feyenoord? Pff, lastige vraag", reageert de international van Jong Oranje voor de camera van de NOS"Ik denk dat je daar op dit moment ook niet echt over nadenkt. Als je speler van Manchester United bent, dan denk je aan United."

Chong staat 'open voor alles' - dus ook voor een eventuele verhuur. "Ik sluit niets uit, ik kan niet in de toekomst kijken. Ik speel nu voor United, wat daarna komt, daar deal ik dan wel mee."

Chong maakte op 2 maart van dit jaar zijn debuut in de Premier League. Hij mocht in de 95e minuut van het Premier League-duel met Southampton invallen.