De Mos kraakt Feyenoord: 'Die spelen als amateurs, kan leiding nooit accepteren'

De Mos kraakt Feyenoord: 'Die spelen als amateurs, kan leiding nooit accepteren'

20-03-2019 10:13 Laatste update: 12:38
147

Aad de Mos heeft geen goed woord over voor de manier waarop Feyenoord afgelopen weekend voor de dag kwam tegen Willem II. De oud-trainer vindt dat de leiding van Feyenoord moet ingrijpen na de 2-3 nederlaag.

"Feyenoord is een drama op dit moment. Er zit niks meer in het elftal. De verdedigers, iedereen speelt op 70 procent. Dat kan de leiding van Feyenoord natuurlijk nooit accepteren", aldus De Mos in gesprek met ALLsportsradio.

Wedden

Meer odds

Volgens De Mos moet er dan ook worden ingegrepen. "Er zullen harde noten gekraakt worden in De Kuip deze komende twee weken. Willen ze Van Persie en Van Bronckhorst door de voordeur laten vertrekken, zal er echt iets moeten gebeuren vanuit de leiding bij Feyenoord."

De Mos vindt de manier waarop de Rotterdammers zich presenteren ook een schande richting de fans. "Ze spelen nu als amateurs en ze laten de supporters in de kou staan. Mensen betalen veel geld voor een ticket op zaterdagavond. Ze worden terecht uitgefloten door de fans. Ze zullen zeker aan de bak moeten nu, anders krijgen we nog een hoop ellende in De Kuip."