'Jammer dat het bij één minuut in PSV 1 bleef, maar draag dat heel mijn leven mee'

'Jammer dat het bij één minuut in PSV 1 bleef, maar draag dat heel mijn leven mee'

Gepubliceerd: woensdag 20 maart 2019 om 14:38wo 20-03-2019 om 14:38

Als speler van PSV kwam Suently Alberto (22) ooit één minuut in actie in het eerste elftal van de club. Tegenwoordig staat de verdediger onder contract bij Sparta en speelt hij, na een blessure, zijn wedstrijden in de Tweede Divisie namens Jong Sparta. "Natuurlijk denk ik soms: dit had ik een paar jaar geleden niet voor ogen", zegt Alberto in een interview met ELF Voetbal. 

In mei 2015 mocht de stopper invallen bij PSV 1. "Dat blijft een van de mooiste momenten uit mijn loopbaan. Weinig mensen kunnen zeggen dat ze ooit voor PSV hebben gevoetbald. Het is jammer dat het bij een minuut is gebleven, maar die minuut draag ik heel m’n leven met me mee", blikt hij terug

Na een mislukt avontuur bij NEC (2017/18) belandde Alberto in Rotterdam. "Het is niet gelopen zoals ik wilde, maar uiteindelijk ligt dat aan jezelf. Ik heb niet genoeg laten zien om minuten te maken in het eerste. Ik ben waar ik nu ben en dat is niet waar ik dacht dat ik zou zijn. Mijn contract loopt tot de zomer van 2020, maar ik weet nog niet precies wat ik wil."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws