Nieuw contract voor Nederlander in Bundesliga: Het leven hier is ook prettig

Nieuw contract voor Nederlander in Bundesliga: "Het leven hier is ook prettig"

Gepubliceerd: woensdag 20 maart 2019 om 18:18wo 20-03-2019 om 18:18

Jeffrey Gouweleeuw is een tevreden man. De Nederlander tekende begin dit jaar tot ieders tevredenheid een nieuw contract bij FC Augsburg, de huidige nummer veertien van de Bundesliga. 

Afgelopen zaterdag stond voor Gouweleeuw in het teken van zijn terugkeer. De 27-jarige mandekker ontbrak twee maanden door een blessure, maar maakte zaterdag tegen Hannover zijn rentree. "Het team zat in een moeilijke fase, dan wil je het liefst altijd op het veld staan", zegt Gouweleeuw op de clubwebsite. "Ik ben altijd positief gebleven. Ik ben eerder ook hersteld van blessures die ernstiger waren."

Door het signeren van een nieuw contract ligt Gouweleeuw tot de zomer van 2024 vast bij de Bundesliga-club. Hij lijkt dan ook van plan om nog jaren speler van Augsburg te blijven. "Ik ben hier gelukkig en de club is gelukkig met mij. Het leven hier is ook prettig en mijn familie voelt zich hier goed. Ik denk dat Augsburg en ik goed bij elkaar passen."

In totaal kwam Gouweleeuw dit seizoen negentien keer in actie voor Augsburg, waar de voormalig speler van AZ en sc Heerenveen sinds de winter van 2016 onder contract staat.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws