Chong maakt excuses aan fans na United-stunt: Ik kan natuurlijk veel beter

Chong maakt excuses aan fans na United-stunt: "Ik kan natuurlijk veel beter"

Gepubliceerd: woensdag 20 maart 2019 om 19:17wo 20-03-2019 om 19:17

Laatste update: woensdag 20 maart 2019 om 19:37wo 20-03-2019 om 19:37

Tahith Chong kan nog steeds moeilijk bevatten dat hij onderdeel was van de Champions League-stunt van Manchester United. De Nederlander mocht invallen in de return tegen Paris Saint-Germain, die op wonderlijke wijze eindigde in uitschakeling van de Fransen. 

"Ik moest warmlopen en hoorde ineens een fluitje van de trainer. Ik kan het nog steeds niet beschrijven. Echt fantastisch", vertelt Chong tegen de NOS. De invalbeurt was overigens niet ijzersterk. Op Instagram maakte hij na afloop zijn excuses aan de fans voor een aantal ongelukkige acties. "Gelukkig kwam er geen goals uit, dus ik kwam ermee weg."

"Ik kan natuurlijk veel beter, maar het is te verwachten dat je in je eerste grote wedstrijd niet altijd invalt zoals je dat wilt", zegt een realistische Chong. Sinds Ole Gunnar Solskjaer aan het roer staat in Manchester, mag de Nederlandse middenvelder vaker zijn opwachting maken. "Dat hij mij liet invallen tegen PSG zegt ook wat over het vertrouwen dat de trainer heeft in de jeugdspelers. Mooi dat we de wedstrijd ook nog konden winnen."

In de kwartfinale van de Champions League neemt United het op tegen FC Barcelona. 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What a night to make my Champions League debut. What a win!!!ūüĒī @manchesterunited. Sorry if i had you’re hearts racing at the end

Een bericht gedeeld door Tahith Chong (@tahithchong) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws