'Juve niet naar de VS tijdens voorseizoen om problemen rondom Ronaldo te mijden'

'Juve niet naar de VS tijdens voorseizoen om problemen rondom Ronaldo te mijden'

Gepubliceerd: woensdag 20 maart 2019 om 22:13wo 20-03-2019 om 22:13

Juventus mijdt tijdens de voorbereiding op het seizoen 2019-2020 de Verenigde Staten. Het één en ander zou volgens The New York Times te maken hebben met Cristiano Ronaldo, die in de VS zou kunnen worden opgepakt voor de verkrachtingszaak die al een tijdje speelt rondom de Portugees.

Veel van de wedstrijden uit de International Champions Cup, een voorbereidingstoernooi waar Juventus aan zal deelnemen, worden in de Verenigde Staten afgewerkt. Het programma van Juventus zal echter volledig in Azië plaatsvinden. Volgens The New York Times heeft dit alles te maken met de verkrachtingszaak van Cristiano Ronaldo, die nog steeds wordt onderzocht.

Sinds juli onderzoekt de politie in Las Vegas het incident in 2009 waar Ronaldo bij betrokken zou zijn. Om het risico te voorkomen dat Ronaldo opgepakt kan worden in de Verenigde Staten heeft de Italiaanse club volgens de Amerikaanse krant in samenspraak met de toernooiorganisatie besloten om alle wedstrijden in Azië te spelen. De Oude Dame zelf zegt dat het na een serie wedstrijden in de VS 'logisch' is dat Juventus nu oostwaarts trekt.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws