'Napoli richt pijlen volledig op Lozano en houdt veertig miljoen euro vrij'

'Napoli richt pijlen volledig op Lozano en houdt veertig miljoen euro vrij'

21-03-2019 11:09 Laatste update: 11:13
88

Napoli gaat alles op alles zetten om Hirving Lozano binnen te halen. Volgens La Gazzetta Dello Sport verwacht de ploeg uit Napels veertig miljoen euro neer te moeten tellen voor de Mexicaan van PSV.

Volgens de Italiaanse sportkrant is Napoli van plan om de buitenspeler komende zomer over te nemen van de huidige koploper van de Eredivisie. Daarbij helpt dat sportief directeur Cristiano Giuntoli een goede relatie heeft met Lozano's zaakwaarnemer Mino Raiola, die zou hebben aangegeven dat Lozano graag naar Zuid-Italië komt.

Napoli-trainer Carlo Ancelotti liet zich eerder al lovend uit over de Mexicaans international en wil graag een team om de aanvaller heenbouwen. Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis ziet het binnenhalen van Lozano als een 'belangrijke investering' en hoopt zo aan de behoeften van Ancelotti te voldoen.

De huidige nummer twee van de Italiaanse Serie A verwacht veertig miljoen euro neer te moeten tellen voor Lozano. La Gazetta Dello Sport meldt dat ook Manchester United nog altijd interesse heeft.