Tennisuitslag voor FC Utrecht tegen Duitse opponent: twee goals voor Bazoer

21-03-2019 16:58 Laatste update: 17:24
30

FC Utrecht heeft in een besloten oefenwedstrijd korte metten gemaakt met het Duitse MSV Duisburg. De Domstedelingen wonnen in Stadion Galgenwaard met liefst 6-0. Riechedly Bazoer en Gyrano Kerk waren allebei twee keer trefzeker.

Tegen de huidige nummer zeventien van de Duitse Tweede Bundesliga zette FC Utrecht een heuse tennisuitslag neer. Na een kwart wedstrijd stond FC Utrecht al op een 4-0 voorsprong door goals van Sander van de Streek, Bazoer en Kerk (twee keer). Na rust liep FC Utrecht verder uit. Bazoer maakte zijn tweede van de middag, het laatste woord was aan Urby Emanuelson, die tien minuten voor tijd de eindstand bepaalde op 6-0.

FC Utrecht speelt komend weekend tegen Feyenoord, de huidige nummer drie van de Eredivisie. De formatie van Dick Advocaat staat zelf zesde en kan de achterstand op de Rotterdammers verkleinen naar vier punten.