BILD: Duitsland gaat Oranje bestrijden met drie 'Dreierkette', vraagtekens spelen

BILD: Duitsland gaat Oranje bestrijden met drie 'Dreierkette', vraagtekens spelen

24-03-2019 07:02
22

Leroy Sané en Serge Gnabry staan naar verwachting 'gewoon' in de basis tijdens Nederland Duitsland op zondagavond. Het tweetal was licht geblesseerd en grieperig, maar gaat naar alle waarschijnlijkheid spits Marco Reus flankeren.

Bondscoach Joachim Löw liet tijdens de persconferentie van zaterdag weten dat Sané en Gnabry 'fit en inzetbaar' zijn, maar kon nog niet zeggen dat hij de twee daadwerkelijk op zou stellen: alleen doelman Manuel Neuer en spelmaker Toni Kroos waren verzekerd van een basisplek. De twee buitenspelers hebben echter de vermoedelijke opstelling van BILD gehaald.

Volgens de toonaangevende ochtendkrant gaat Duitsland met drie verdedigers spelen, net als tijdens de vorige onderlinge ontmoeting in Gelsenkirchen (2-2). Toen men met 3-0 verloor in Amsterdam, speelde de ploeg van Löw nog met een Viererkette. Verdediger Matthias Ginter en spits Reus zijn de nieuwe namen in de opstelling van Die Mannschaft: zij verdringen Mats Hummels en Timo Werner, die tijdens de vorige Duitsland-Nederland nog in de basis stonden.

Lees ook: 'Vermoedelijke opstellingen: Koeman ontloopt lastige puzzel en zet PSV'er op Sané'