'De Ligt twijfelt niet meer en wil snel akkoord tussen Ajax en Barça-delegatie'

'De Ligt twijfelt niet meer en wil snel akkoord tussen Ajax en Barça-delegatie'

Gepubliceerd: zondag 24 maart 2019 om 18:13zo 24-03-2019 om 18:13

Laatste update: zondag 24 maart 2019 om 18:45zo 24-03-2019 om 18:45

Op zeer korte termijn zou er al duidelijkheid kunnen komen over de toekomst van Matthijs de Ligt. Het Catalaanse El Mundo Deportivo schrijft zondag dat de Ajax-aanvoerder zijn transfer naar FC Barcelona zo snel mogelijk wil afronden. 

Een delegatie van Barça is zondag aanwezig in Amsterdam. In de Johan Cruijff Arena staat voor De Ligt en Oranje later op de avond de clash met Duitsland op het programma. Het EK-kwalificatieduel wordt door Barcelona en Ajax benut om gesprekken over De Ligt voort te zetten. Ook op maandag zal er hoog overleg gevoerd worden. 

De negentienjarige De Ligt heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Camp Nou en wil nu graag dat de deal tussen Barcelona en Ajax zo snel mogelijk afgerond wordt. De vraag is volgens Mundo Deportivo niet of, maar wanneer alle partijen een akkoord bereiken. 

Begin dit jaar werd bekend dat Frenkie de Jong, een goede vriend van De Ligt, voor 75 miljoen euro naar Barça vertrekt. De kampioen van Spanje betaalt in eerste instantie 75 miljoen euro aan Ajax voor De Jong. Dat bedrag kan de komende jaren oplopen naar 86 miljoen. 

Lees ook: 'Juventus geeft de strijd om De Ligt op en schakelt door: directeur naar Lissabon'

Poll

Is Barça de beste club voor De Ligt?

(11906 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws