Kraay jr. kijkt met 'ontzetting en walging' naar Roda: Ik vind het schan-da-lig

Kraay jr. kijkt met 'ontzetting en walging' naar Roda: "Ik vind het schan-da-lig"

Gepubliceerd: zondag 24 maart 2019 om 21:41zo 24-03-2019 om 21:41

Hans Kraay junior heeft geen goed woord over voor de spelers en staf van Roda JC. De Limburgers stuurden deze week trainer Robert Molenaar de laan uit en benoemden clubicoon Eric van der Luer tot vervanger.

Van der Luer stond zondagmiddag na de derby tegen MVV (2-2) de media te woord en liet weten dat hij 'andere accenten' had gelegd dan Molenaar. Deze opmerkingen schoten in het verkeerde keelgat bij Kraay. "Ik kijk met ontzetting en walging naar deze man. Ik vind het schan-da-lig", liet hij weten bij FOX Sports Vandaag.

"Deze trainer, die zo slecht samen heeft gewerkt met Molenaar. Die verre van collegiaal geweest is. Die het zo graag over wilde nemen... Die zegt nu dus: ik heb andere accenten gelegd, het blijkt dat de jongens nog even vastzitten in het oude systeem van Molenaar... Wat een enge kliek", vervolgt de analist zijn tirade.

Ook de spelers van Roda JC krijgen er verbaal van langs. "Jongetje Remans (middenvelder Mart Remans, red.), die heeft mogen debuteren. Die is ineens fitter. Daryl Werker, die heeft het over een andere aanpak met strijd en passie..." Kraay richt zich tot slot rechtstreeks tot Molenaar. "Je hebt helemaal gelijk dat je weg bent. Als je niet ontslagen zou zijn, had je zelf op moeten stappen. Wat een enge kliek!", herhaalt hij zichzelf.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws