Koeman door het dolle: 'Ik scheurde van mijn enkels tot mijn rug uit mijn broek'

Koeman door het dolle: 'Ik scheurde van mijn enkels tot mijn rug uit mijn broek'

25-03-2019 08:59 Laatste update: 09:00
20

Bondscoach Ronald Koeman was zo blij met de gelijkmaker van Memphis Depay (2-2) dat hij uit zijn broek scheurde. Dat onthulde de trainer na afloop van de met 2-3 verloren EK-kwalificatiewedstrijd tegen Die Mannschaft.

Tijdens de wedstrijd zat Koeman in pak langs de kant, maar na de wedstrijd verscheen hij in trainingspak voor de camera. "Ik scheurde bij de 2-2 van mijn enkels tot aan mijn rug uit mijn broek", tekent De Telegraaf op uit de mond van de bondscoach. "Dan zie je er niet goed uit. Niet dat ik er nu goed uitzie."

De bondscoach was trots op de veerkracht die zijn ploeg zondagavond toonde. Oranje knokte zich terug van een 0-2 achterstand. "De 3-2 zat er voor mijn gevoel in. Er kwam meer ruimte, ook voor Duitsland, maar we zijn op mentaliteit doorgegaan. Dat is te prijzen. De laatste minuten voelde ik ook: hij kan aan de andere kant vallen. Het is in drie wedstrijden tegen de Duitsers alle kanten opgegaan. Ook nu hadden we kunnen winnen. Alleen dat vind ik al een compliment waard voor Nederland."