Gerucht uit Brabant: PSV kijkt rond in Breda en wil Dingsdag inlijven

Gerucht uit Brabant: PSV kijkt rond in Breda en wil Dingsdag inlijven

Gepubliceerd: maandag 25 maart 2019 om 14:22ma 25-03-2019 om 14:22

Laatste update: maandag 25 maart 2019 om 14:27ma 25-03-2019 om 14:27

Michael Dingsdag, als trainer actief in de jeugdopleiding van NAC Breda, staat in de belangstelling van PSV. Dat meldt BN DeStem maandag. 

Zondag werd bekend dat Dingsdag tot het einde van het seizoen aan het roer staat bij NAC O19. Hij neemt het stokje over van Willem Weijs, die op zijn beurt is overgeheveld naar het eerste elftal. Weijs wordt, net als Regilio Vrede, assistent van de nieuwe hoofdtrainer Ruud Brood. 

Dingsdag was coach van NAC O15. Vraag is of hij ook na de zomer nog werkzaam is bij De Parel van het Zuiden. 'Dingsdag zou volgens ingewijden in de belangstelling van PSV staan', schrijft BN DeStem. In 2016 beëindigde de voormalig prof zijn loopbaan bij NAC. Dingsdag (36) speelde ook voor onder meer Vitesse en sc Heerenveen. 

Het regionale dagblad vraagt zich verder af of Jelle ten Rouwelaar komend seizoen nog werkzaam is in Breda. Er zijn 'sterke geluiden' dat de voormalig doelman vertrekt. Ten Rouwelaar maakte nu nog onderdeel uit van de technische staf. Eerder deze maand nam NAC afscheid van Rob Penders en Maurice Verberne. Zij waren assistenten van de opgestapte Mitchell van der Gaag. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws