Volgend staflid verlaat Roda JC: 'Niet zo'n goed idee om hier nog rond te lopen'

Volgend staflid verlaat Roda JC: 'Niet zo'n goed idee om hier nog rond te lopen'

25-03-2019 19:48 Laatste update: 19:52
56

Niet alleen hoofdtrainer Robert Molenaar is vertrokken bij Roda JC, ook zijn assistent Hans Visser (op de voorgrond) pakt zijn koffers. De 52-jarige Alkmaarder verklaart zich solidair met Molenaar, laat hij weten aan de Limburger.

De nummer acht van de Keuken Kampioen Divisie sloeg 'een nieuwe weg' in: Molenaar mocht per direct vertrekken en Eric van der Luer nam het stokje over. Visser bleef aanvankelijk, maar heeft inmiddels besloten om gebruik te maken van een speciale clausule in zijn contract: deze stelt hem in staat om 'zijn lot desgewenst te verbinden aan dat van de hoofdtrainer'. "Het lijkt me niet zo'n goed idee dat ik daar dan nog ga rondlopen", verklaart hij zijn afscheid.

Wedden

Meer odds

Visser trad in de zomer van 2017 samen met Molenaar in dienst bij Roda JC. "Het is jammer dat we de klus niet samen af hebben kunnen maken", vindt hij. Harm van Veldhoven, directeur van de Zuid-Limburgers, laat weten dat de club nog met Visser in conclaaf gaat over de afwikkeling van zijn doorlopende contract.

Lees ook: Roda JC sluit rotweek af met duur puntenverlies in beladen Limburgse derby