Update: Juventus komt met medische update: 'kleine blessure' Ronaldo

Update: Juventus komt met medische update: 'kleine blessure' Ronaldo

Gepubliceerd: dinsdag 26 maart 2019 om 15:51di 26-03-2019 om 15:51

Laatste update: dinsdag 26 maart 2019 om 15:51di 26-03-2019 om 15:51

Cristiano Ronaldo neemt alle zorgen rond de Champions League-wedstrijden van Juventus tegen Ajax weg. De 34-jarige sterspeler raakte in de interland tussen Portugal en Servië geblesseerd aan zijn hamstring en moest worden vervangen, maar weet zeker dat er weinig aan de hand is.

Juventus speelt nog drie competitiewedstrijden voor het tweeluik met Ajax. Ronaldo verzekert dat de Champions League-wedstrijden niet in gevaar komen. "Ik maak me geen zorgen over de blessure en ben niet bang. Ik ken m'n lichaam goed. Over een week of twee zal ik weer de oude zijn", vertelt Ronaldo in Portugese media. 

Ajax opent op 10 april met een thuiswedstrijd tegen Juventus. Zes dagen later staat in Turijn de return gepland. Ajax plaatste zich voor de kwartfinales door Real Madrid uit te schakelen. Juventus won over twee wedstrijden van Atlético Madrid. 

Update 26/3 15.51 uur: De blessure van Ronaldo is niet ernstig. Dat laat Juventus dinsdagmiddag weten. 'Ronaldo is onderzocht in Portugal en het lijkt erop dat het gaat om een kleine blessure aan zijn dij. We houden de situatie in de gaten. Er wordt verder onderzocht wanneer Ronaldo weer kan spelen.'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws