'Marin 'grootste vis' voor Ajax: ook AS Roma wil ver gaan voor Roemeen'

'Marin 'grootste vis' voor Ajax: ook AS Roma wil ver gaan voor Roemeen'

Gepubliceerd: dinsdag 26 maart 2019 om 06:44di 26-03-2019 om 06:44

Laatste update: dinsdag 26 maart 2019 om 08:31di 26-03-2019 om 08:31

Naast Ajax zit ook AS Roma nadrukkelijk achter de handtekening van Razvan Marin aan. De 22-jarige Roemeense middenvelder geeft echter de voorkeur aan een tussenstap, waardoor de Amsterdammers beet lijken te hebben.

Dat meldt De Telegraaf. De ochtendkrant pakte maandag uit met het nieuws dat Marin in de zomer hoogstwaarschijnlijk voor twaalf miljoen euro overkomt van Standard Luik. Hij geldt als de opvolger van Frenkie de Jong, maar is geen kopie van de toekomstig FC Barcelona-speler. In België wordt de Roemeens speler van het Jaar zelfs een potentiële Steven Gerrard genoemd.

Volgens De Telegraaf geldt Marin als 'de grootste vis' voor directeur spelersbeleid Marc Overmars, die aan een nieuw elftal bouwt voor volgend seizoen. De dynamische middenvelder 'loopt heel makkelijk, neemt alle corners en vrije trappen, is snel en agressief en mag zich in de belangstelling van veel meer clubs verheugen. AS Roma wil ook ver voor hem gaan, maar Ajax ligt op pole position'.

Marin was al langer in beeld en verdiende tientallen positieve rapporten. Ajax was na de duels met Standard in de derde voorronde van de Champions League definitief overtuigd. Na het mislopen van Diego Lainez was Overmars er veel aan gelegen om Marin wél binnen te halen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws