Tadic hoopt dat schade meevalt: 'Het was een brute overtreding van Pepe'

Tadic hoopt dat schade meevalt: 'Het was een brute overtreding van Pepe'

26-03-2019 08:19
41

Dusan Tadic verwacht dat hij zondag gewoon in actie kan komen voor Ajax in de Eredivisie-topper tegen PSV. De schrik zat er even goed in bij de dertigjarige Serviër na een harde charge van Pepe in het EK-kwalificatieduel met Portugal (1-1).

"Hij raakte me echt, het was een brute overtreding", zegt Tadic tegen Blic. "Maar het belangrijkste is dat het niet ernstig is. Dat hoop ik tenminste. Of Pepe nog iets tegen mij gezegd heeft? Nee. Ik was de eerste twee minuten even bang dat ik niet door kon spelen, want ik kon niet goed op mijn been staan. Ik dacht dat ik een pijnstiller zou krijgen, maar gelukkig ging het snel beter." Overigens kreeg voormalig Real Madrid-verdediger Pepe slechts een gele kaart voor zijn actie.

Tadic had al na zeven minuten de score geopend in Lissabon. Overigens liep ook Cristiano Ronaldo een blessure op. De Portugese ster ging met hamstringklachten van het veld, maar hij verwacht niet dat het Champions League-duel tussen Juventus en Ajax in gevaar komt. De Ajacied hoopt anders. "Tot ziens, maar ik hoop niet dat je tegen ons speelt", grapt de aanvaller.