Eerste profcontract voor Van Hecke: 'Had niet verwacht profvoetballer te worden'

Eerste profcontract voor Van Hecke: 'Had niet verwacht profvoetballer te worden'

Gepubliceerd: dinsdag 26 maart 2019 om 11:50di 26-03-2019 om 11:50

Jan Paul van Hecke heeft dinsdagochtend zijn eerste profcontract getekend bij NAC Breda. De achttienjarige centrale verdediger zette zijn handtekening onder een verbintenis die hem tot medio 2022 verbindt aan de hekkensluiter in de Eredivisie.

Dat meldt de club via de officiële kanalen. "Ik ben er heel erg blij mee en ik ben blij dat de club mij deze kans geeft”, reageert Van Hecke. "Een paar jaar geleden had ik niet verwacht om nog profvoetballer te worden. Ik hoopte het wel altijd en heb er de afgelopen jaren hard voor gewerkt, natuurlijk. Dan is het alleen maar mooi dat ik nu deze kans krijg. Hopelijk mag ik dit seizoen nog minuten maken en kan ik mij volgend seizoen verder ontwikkelen."

Van Hecke is bezig aan zijn eerste seizoen in Breda. De verdediger uit Arnemuiden kwam afgelopen zomer over van Goes. Hij begon dit seizoen bij NAC Onder 19, maar maakte snel indruk. Dit leidde ertoe dat hij steeds vaker in actie kwam voor Jong NAC en tegenwoordig zelfs meetraint met het eerste elftal. Vorige week maakte hij zijn officieuze debuut voor het eerste elftal van NAC tijdens een oefenduel tegen Royal Antwerp.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws