'Excelsior zegt twee contracten op, nog twee spelers voorlopig in onzekerheid'

'Excelsior zegt twee contracten op, nog twee spelers voorlopig in onzekerheid'

26-03-2019 21:26
3

Excelsior heeft besloten om het contract van doelman Alessandro Damen formeel op te zeggen. De eerste keeper van de Kralingers weet daardoor niet zeker of hij volgend jaar nog steeds in Rotterdam actief zal zijn.

Clubs uit het Nederlandse betaalde voetbal hebben tot 1 april de tijd om aflopende contracten formeel op te zeggen. Dat is gebeurd in het geval van doelman Damen, maar ook de verbintenis van middenvelder Anouar Hadouir wordt voorlopig opgezegd. Dat heeft algemeen directeur Ferry de Haan bevestigd aan RTV Rijnmond. De contracten van beide spelers kunnen in een later stadium alsnog verlengd worden.

Wedden

Meer odds

Niet alleen Damen en Hadouir zijn nog onzeker over hun toekomst in Kralingen. Ook het contract van rechtsback Desevio Payne loopt af. "In het geval van Payne zit er een optie in zijn contract die we vooralsnog niet zullen lichten", vertelt De Haan daarover. Ook Jurgen Mattheij, centrale verdediger van Excelsior, weet nog niet waar hij aan toe is. Hij is aan het einde van dit seizoen transfervrij. "Die hebben we aan het begin van het seizoen al hierover gesproken en het zal nog moeten blijken welke kant dat nu op gaat. Dat zal natuurlijk ook aan Jurgen liggen."