BILD: Bayern München legt 75 miljoen euro neer voor volgende megatransfer

BILD: Bayern München legt 75 miljoen euro neer voor volgende megatransfer

27-03-2019 07:07 Laatste update: 07:48
15

Kai Havertz moet de volgende grote vis worden die Bayern München voor komend seizoen gaat vangen. De club is van plan om 75 miljoen euro te gaan bieden op de pas negentienjarige middenvelder van Bayer Leverkusen.

Dat meldt BILD. Bayern heeft met Lucas Hernández van Atlético Madrid al een megatransfer zo goed als afgerond en ook Benjamin Pavard is binnen, maar is voor komend jaar nog lang niet klaar. Havertz staat al lange tijd op de lijst van technisch directeur Hasan Salihamidzic en is het volgende doelwit. De middenvelder van Peter Bosz moet uiteindelijk in de zomer van 2020 zijn binnengehaald.

Wedden

Meer odds

Het contract van Havertz loopt nog door tot 2022, waardoor Leverkusen rustig blijft onder de situatie. Bayern gaat zich spoedig melden met 75 miljoen euro, maar technisch directeur Rudi Völler wil hoogstwaarschijnlijk meer. Havertz mag naar verluidt alleen vertrekken voor een bedrag dat rond de 100 miljoen euro ligt.

Havertz is al twee seizoenen lang basisspeler bij Leverkusen. Hij heeft drie interlands voor Duitsland achter zijn naam staan. Havertz was afgelopen zondag in Amsterdam voor het EK-kwalificatieduel met Oranje, maar kwam niet in actie.