ADO heeft Kishna-update, doet vier spelers nieuwe aanbieding en gaat door met Hooi

ADO heeft Kishna-update, doet vier spelers nieuwe aanbieding en gaat door met Hooi

27-03-2019 15:33 Laatste update: 15:55
33

ADO Den Haag heeft de optie in het contract van Elson Hooi gelicht. Mike Havekotte, Lex Immers, John Goossens en Sheraldo Becker hebben een nieuwe aanbieding gekregen van de club.

"Wij willen deze spelers graag belonen met een nieuw contract. Ze hebben alle vier een voorstel voor een meerjarige overeenkomst in beraad", zegt technisch manager Jeffrey van As op de clubsite over Havekotte, Immers, Goossens en Becker. Van As hoefde niet lang na te denken voor hij de optie in het contract van Hooi lichtte. "Dit was voor ons een eenvoudige keuze. We zijn tevreden over Elson en hebben hem er graag bij."

De contracten van Erik Falkenburg, Melvyn Lorenzen en Trevor David zijn formeel opgezegd. Dat betekent niet dat zij afscheid zullen nemen van ADO, maar er zal een nieuwe overeenkomst getekend moeten worden als de partijen met elkaar door willen. Van As: "Met Erik, Melvyn en Trevor zullen we in een later stadium nog kijken of er een gezamenlijke toekomst is. De gesprekken met deze spelers zullen binnenkort of in de laatste fase van het seizoen plaatsvinden."

Kishna
De huurovereenkomst tussen SS Lazio en ADO wat betreft Ricardo Kishna loopt komende zomer af. Door blessures maakte de aanvaller alleen zijn opwachtingen bij Jong ADO. "We wisten van te voren dat Ricardo nog een lange weg te gaan had en dat is ook gebleken. We hopen, vooral ook voor hem, dat hij dit seizoen nog op een positieve manier kan afsluiten. Of er eventueel een langer verblijf in zit, hangt af van meerdere partijen."