Kamp-Gravenberch boos over bericht in Telegraaf: Weet niet waar dit vandaan komt

Kamp-Gravenberch boos over bericht in Telegraaf: "Weet niet waar dit vandaan komt"

Gepubliceerd: woensdag 27 maart 2019 om 21:59wo 27-03-2019 om 21:59

Laatste update: woensdag 27 maart 2019 om 22:05wo 27-03-2019 om 22:05

Ryan Gravenberch, de vader van Ajax-toptalent en naamgenoot Ryan Gravenberch, is bepaald niet te spreken over een bericht dat woensdagochtend in De Telegraaf stond. In de ochtendkrant viel te lezen dat Ajax ernstig rekening moet houden met een vertrek van Gravenberch komende zomer. 

De zestienjarige middenvelder van Ajax 'wil waarschijnlijk zijn koffers pakken'. 'Met Mino Raiola als zaakwaarnemer van Talent van De Toekomst Gravenberch weet Overmars ondanks het contract tot juli 2021 waarschijnlijk wel hoe laat het is', voegde De Telegraaf daaraan toe. Kamp-Gravenberch is niet te spreken over de berichtgeving.

"Ik weet niet waar dit vandaan komt en ik ben er helemaal niet blij mee", reageert de vader van de jonge Ajacied in gesprek met Ajax Showtime. "Ryan moet gewoon rustig zijn gangetje gaan bij Ajax, zijn tijd komt echt nog wel. Hij is zestien. Bijna alle grote clubs in het buitenland hadden belangstelling, maar we hebben driekwart jaar geleden bewust voor Ajax gekozen."

"Ik ben zeer ontstemd over dit bericht in De Telegraaf, maar zo zit de voetbalwereld in elkaar. We laten dit snel weer van onze schouders rollen", luidt zijn reactie. Eerder dit seizoen maakte Gravenberch op bezoek bij PSV zijn debuut voor Ajax 1.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws