Ajax-tweeling heeft doel: 'Kenners noemen allerlei namen, maar zij komen er wel'

Ajax-tweeling heeft doel: 'Kenners noemen allerlei namen, maar zij komen er wel'

Gepubliceerd: donderdag 28 maart 2019 om 11:03do 28-03-2019 om 11:03

De broers Jurriën en Quinten Timber gaan het eerste elftal van Ajax halen. Daar is broer Chris Coffie in ieder geval heilig van overtuigd, zo vertelt hij in gesprek met Ajax Showtime.

"Bij Ajax zijn ze eigenlijk altijd de leiders in de groep geweest. Niet alleen omdat je de beste bent, maar ook omdat je met z'n tweeën bent", vertelt hij in gesprek met Ajax Showtime. Na hun overstap van de Feyenoord-jeugd naar die van Ajax hadden de broers het aanvankelijk wel moeilijk. "Vooral mentaal. Ze kwamen van Feyenoord naar Ajax en hadden nooit blessures. Toen kwamen ze in de groei en sukkelden ze met blessures."

Volgens Coffie worden zijn broers steeds professioneler en hebben ze een helder gezamenlijk doel: het eerste van Ajax halen. "De kenners noemen altijd allerlei namen, maar deze jongens komen er wel. Ze genieten van de wedstrijden met steeds meer publiek, van de verantwoordelijkheid en van trainen met het eerste. Euforisch worden ze daar niet van. Ze hoeven ook niet op de foto met Hakim Ziyech, hopelijk staan ze er over een à twee jaar zelf."

Lees ookTalentvolle tweeling verkoos Ajax boven Feyenoord: 'Betere club. Betere opleiding'

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws