Preud'homme: 'Als je het Ajax-niveau bekijkt, is het een grote beloning voor hem'

Preud'homme: 'Als je het Ajax-niveau bekijkt, is het een grote beloning voor hem'

Gepubliceerd: donderdag 28 maart 2019 om 15:47do 28-03-2019 om 15:47

De transfer van Razvan Marin naar Ajax lijkt in kannen en kruiken. Standard Luik-trainer Michel Preud'homme (foto) verwacht niet dat er nog iets mis kan gaan.

"Hij past goed in hun spel. Als je het niveau van Ajax bekijkt, is het een grote beloning voor hem. Hij verdient het", zegt Preud'homme, geciteerd door Belgische media. "Razvan heeft mij niet om raad gevraagd, maar ik weet al langer dat Ajax interesse heeft", vervolgt Preud'homme.

"Mijn ex-assistent (Alfred Schreuder bij FC Twente, red.) werkt daar. Ze waren al onder de indruk. Of de transfer nog kan mislopen? Zo lang het niet officieel is, weet je nooit. Maar ik denk het niet."

Preud'homme denkt niet dat alle transfergeruchten invloed hebben op de prestaties van de spelers. "Al zijn de spelers de geruchten gewend. De transferperiode in de zomer duurt twee maanden, in de winter heb je er nog een van een maand. En dan is de mercato (transfermarkt, red.) in landen als Rusland, China en Saudi-Arabië nog langer open. Je moet ermee leven."

Lees ook: 'Complete' Marin onderweg naar Ajax: 'Hij blinkt eigenlijk nergens écht in uit'

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws