United-nieuws probleempje voor Van Dijk: Oranje-captain op zoek naar nieuw huis

United-nieuws probleempje voor Van Dijk: Oranje-captain op zoek naar nieuw huis

28-03-2019 21:21 Laatste update: 21:58
20

Virgil van Dijk lijkt op zoek te moeten naar een nieuw onderkomen. De verdediger van Liverpool huurt op dit moment het huis van Ole Gunnar Solskjaer, maar nu de Noor voorlopig manager van Manchester United blijft wil hij in zijn eigen huis gaan wonen. 

De afgelopen acht jaar woonde Solskjaer met zijn familie in Noorwegen. Voor die tijd woonde hij, toen Solskjaer nog actief was als speler, in een gekocht huis in Cheshire, een graafschap ten zuiden van Manchester en Liverpool. De laatste jaren werd het huis verhuurd en sinds januari 2018 is niemand minder dan Van Dijk huurder van het huis.

De afgelopen weken was Solskjaer als interim-trainer actief en verbleef hij in een hotel, omdat Van Dijk naar verluidt de huurovereenkomst niet wilde verbreken. Donderdag werd de Noorse trainer voor drie jaar aangesteld als manager van United en nu hij permanent terugkeert in Engeland, wil hij weer zijn eigen huis in.

"Mijn familie en ik hebben genoten van de jaren dat we in Noorwegen hebben gewoond. We verhuizen nu naar Engeland en dat gaat een behoorlijke verandering worden, maar we kijken ernaar uit", aldus de manager van Manchester United.