'Ajax zet Groeneveld op verlanglijstje als mogelijke Neres-opvolger'

'Ajax zet Groeneveld op verlanglijstje als mogelijke Neres-opvolger'

Gepubliceerd: vrijdag 29 maart 2019 om 07:25vr 29-03-2019 om 07:25

Laatste update: vrijdag 29 maart 2019 om 07:32vr 29-03-2019 om 07:32

Arnaut Danjuma Groeneveld mag zich in de belangstelling verheugen van Ajax. De Amsterdammers zijn zeer gecharmeerd van de 22-jarige vleugelaanvaller van Club Brugge, zo meldt de Belgische krant Het Nieuwsblad vrijdag.

Ajax speelt met de interesse in Groeneveld alvast in op een mogelijke transfer van David Neres, die nadrukkelijk in beeld is bij AC Milan. Afgelopen winter stond de tweevoudig Oranje-international nog hoog op het lijstje in San Siro, maar hij bleef uiteindelijk bij Club Brugge. De linksbuiten is pas net weer fit na een blessure.

De Amsterdammers zaten vorig jaar al achter Groeneveld aan, maar die had toen al zijn 'ja-woord' gegeven aan de Belgische topclub. Beide clubs voeren momenteel nog geen gesprekken over de oud-speler van NEC. Groeneveld zou bovendien niet de eerste keus zijn van Ajax. Al sluit Het Nieuwsblad niet uit dat dat verandert, als Groeneveld indruk maakt in de play-offs om de Belgische titel.

Contract tot 2022
Groeneveld heeft een contract tot medio 2022 in Brugge. Hij kwam vorige zomer voor één miljoen euro over van NEC. Hoeveel hij nu moet kosten is niet duidelijk. Volgens Transfermarkt.de is de buitenspeler momenteel tien miljoen euro waard.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws