Swart: 'Ajax móet winnen. Bij PSV weten ze niet wat ze moeten doen'

Swart: 'Ajax móet winnen. Bij PSV weten ze niet wat ze moeten doen'

Gepubliceerd: vrijdag 29 maart 2019 om 11:32vr 29-03-2019 om 11:32

Laatste update: vrijdag 29 maart 2019 om 11:37vr 29-03-2019 om 11:37

Sjaak Swart heeft geen extra spanning voor de wedstrijd tegen PSV van komende zondag, maar is wel heel benieuwd naar hoe Ajax het er in de Johan Cruijff Arena vanaf gaat brengen. Ajax móet winnen om de titelstrijd nieuw leven in te blazen, vertelt Mister Ajax aan VoetbalPrimeur.

Bennett van Fessem
AMSTERDAM

Swart had liever gezien dat de wedstrijd tegen PSV eerder was gespeeld. "Zo'n interlandperiode vind ik helemaal niets voor zo'n wedstrijd. Je had hem beter direct na de nederlaag tegen AZ kunnen hebben. Dan weet je waar je aan toe bent en heb je alle spelers in huis. Nu zijn ze zeker tien dagen niet bij elkaar geweest", zegt Swart.

De voorsprong van koploper PSV op Ajax is vijf punten. "Ajax zit in een moeilijke positie. Ze móeten winnen. Bij PSV weten ze niet wat ze moeten doen. Moeten ze aanvallen of verdedigen? Dat is misschien het aantrekkelijke aan deze wedstrijd. Ik denk toch wel dat Ajax het kan van wat we gezien hebben. Ze moeten winnen."

Swart weet hoe Ajax de wedstrijd in moet gaan. "Hetzelfde als tegen Bayern München, Benfica en Real Madrid. Als ze daaraan denken, gaan we die wedstrijd winnen. Hoeveel het wordt? 3-1.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Poll

Wie gaat er winnen?

(3030 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws