Boskamp zet vraagtekens bij Ajax-transfer: 'Je moet het altijd maar zien'

Boskamp zet vraagtekens bij Ajax-transfer: 'Je moet het altijd maar zien'

30-03-2019 08:04
66

Jan Boskamp is er niet van overtuigd dat Razvan Marin gaat slagen bij Ajax. De club uit Amsterdam betaalt twaalf miljoen euro voor de middenvelder van Standard Luik, die pas werd gevolgd na de Champions League-wedstrijden tegen Ajax.

'Ik ben er nog niet helemaal van overtuigd dat Marin een hit zal zijn in Amsterdam, maar hij kan het tegendeel in de komende wedstrijden bewijzen. Al vraag ik me dan altijd af hoe zo'n speler een match ingaat als hij al weet dat hij zal vertrekken', vraagt Boskamp zich af in Het Belang van Limburg.

'Schijnt dat Razvannetje qua karakter goed in mekaar zit en dat het wel zal meevallen, maar je moet het altijd maar zien. Ik las in ieder geval dat Preud'homme zei dat die transfer in orde zal komen', vervolgt Boskamp.

'Meteen aanleiding voor Vadis (Odjida, speler van Standard-rivaal KAA Gent, red.) om dan te zeggen dat hij niet snapt dat Ajax 12 miljoen voor hem op tafel legt. Daar moet hij zich niet over uitlaten. Je weet nu al dat Standard op scherp zal staan wanneer de match tegen Gent op het programma staat.'

Lees ook: 'Complete' Marin onderweg naar Ajax: 'Hij blinkt eigenlijk nergens écht in uit'