'Alleen bij een winstpartij van PSV is het beslist, een misstap is snel gemaakt'

'Alleen bij een winstpartij van PSV is het beslist, een misstap is snel gemaakt'

31-03-2019 14:09
18

Arie Haan denkt niet dat de titelstrijd na zondagmiddag beslist is. De oud-international van Oranje verwacht een spannende titelstrijd tussen Ajax en PSV.

Op de vraag of de topper van zondagmiddag de kampioensstrijd gaat beslissen, reageert Haan dan ook afwijzend. "Nee, dat denk ik niet. Alleen bij een winstpartij van PSV is het beslist", stelt hij tegenover het Algemeen Dagblad. "Maar je weet het natuurlijk nooit. Na deze wedstrijd moeten beide ploegen nog zeven duels spelen en een misstap is snel gemaakt. Het is voor Ajax zaak om te winnen, want anders is het over. Dan speel je alleen nog om de beker en de Champions League."

Wedden

Meer odds

Haan denkt niet dat alleen Ajax te maken heeft met druk. "Mark van Bommel wil natuurlijk voortzetten wat PSV onder Phillip Cocu heeft gedaan. Hij is daar wel happig op. Bovendien is dit de enige manier voor PSV om dit seizoen nog een prijs te pakken. Een club als PSV is verplicht om elk jaar een prijs te pakken. Ajax is nog op drie fronten actief en zal er naar streven om op alle drie de fronten erbij te blijven. Ajax zal er vol in gaan. Voor de winst en hopen op de titel."