Publieke flirt met FC Groningen: 'Kan het niet ontkennen, natuurlijk wil ik'

Publieke flirt met FC Groningen: 'Kan het niet ontkennen, natuurlijk wil ik'

31-03-2019 16:40 Laatste update: 16:41
23

Joop Gall maakt er geen geheim van: hij zou komend seizoen graag een rol willen vervullen in de technische staf van 'zijn' FC Groningen. Gall zegt dat in gesprek met RTV Noord. Daar werkt de trainer nu als analist tijdens wedstrijden van de FC. 

Gall was jarenlang speler van Groningen. Hij zou dolgraag weer aan de slag willen bij de club. "Dat kan ik moeilijk ontkennen. Ik heb zestien jaar gewerkt bij de club, natuurlijk wil ik. Dat is de laatste twee jaar ook al zo vaak ter sprake gekomen", tekende RTV Noord dit weekend uit zijn mond op

Wedden

Meer odds

"Op maandag begint de nieuwe directie, daar hangt het van af. Ik weet dat ik in Danny zijn hoofd zit. Hij zal hier als hoofdtrainer normaal gesproken natuurlijk inspraak in hebben. Misschien is die mogelijkheid er nu, maar het is vooralsnog koffiedik kijken. De voetballerij is wat dat betreft zeer onvoorspelbaar. Aan mij zal het zeker niet liggen."

Groningen neemt na dit seizoen afscheid van twee assistent-trainers. Zowel Hennie Spijkerman als Peter Hoekstra zwaait af.