Ajax-fans belagen Scherpen: 'Komt nu terug, dat is voor mij klote'

Ajax-fans belagen Scherpen: 'Komt nu terug, dat is voor mij klote'

31-03-2019 18:08 Laatste update: 18:13
45

Kjell Scherpen is afgelopen week behoorlijk geschrokken van agressieve uitingen van Ajax-fans aan zijn adres. Op social media werd er door leden van de F-Side hard uitgehaald naar Scherpen, omdat hij erkend heeft fan te zijn van aartsrivaal. Scherpen staat momenteel in de belangstelling van Ajax. 

Ook verstuurde de negentienjarige doelman járen geleden een aantal negatieve tweets over Ajax. "Ik hoef daar verder niet zo heel veel over te zeggen", aldus Scherpen koeltjes voor de camera van de NOS"Ik ben jong geweest, dan zet je misschien wat domme dingen op internet."

"Het komt nu terug en dat is voor mij klote, maar verder geef ik daar niet teveel aandacht aan. Ik denk dat de rest dat ook niet moet doen."

Lees ook: Lukkien veroordeelt 'belachelijke' Ajax-fans: 'Dat zegt veel over die mensen'

Het is hem niet in de koude kleren gaan zitten, geeft Scherpen toe. "Het komt in een uitbarsting los op internet, dat krijg je dan natuurlijk wel mee. Je schrikt er wel van, dat het zó los gaat. Maar ja, dat is dan zo bij een grote club. Dat hoort erbij, zeggen ze dan hè? Het is nu gebeurd. Dat is niet leuk, maar het is niet anders."

Ajax-directeur Marc Overmars bevestigde eerder op de middag dat de club inderdaad bezig is met de komst van de sluitpost