VTBL heeft Berghuis-nieuws: 'Vechtpartij tijdens training, 'de druppel' voor Gio'

VTBL heeft Berghuis-nieuws: 'Vechtpartij tijdens training, 'de druppel' voor Gio'

31-03-2019 22:26
77

Steven Berghuis is deze week betrokken geweest bij een vechtpartij op de Feyenoord-training, laat VTBL-sidekick Bart Nolles weten. Volgens de journalist leeft de linkspoot al langere tijd in onmin met trainer Giovanni van Bronckhorst en zijn ploeggenoten.

Berghuis moest zondagmiddag tegen FC Utrecht op de bank beginnen vanwege een 'incident tijdens de training'. De buitenspeler zelf wilde er na de 3-2 nederlaag in De Galgenwaard niet te veel woorden aan vuilmaken, maar volgens Nolles was de vechtpartij op de training 'een optelsom' voor Van Bronckhorst.

"De relatie tussen Berghuis en de rest van de selectie, en dus ook Van Bronckhorst, is gewoon niet optimaal", vertelde hij zondagavond tijdens de RTL7-talkshow. "Het akkefietje was de druppel voor Van Bronckhorst. Die heeft gezegd: nu ben ik er klaar mee." De overige Feyenoord-spelers zouden zich ergeren aan de 'nukkige houding' van Berghuis.

De buitenspeler was vorig seizoen al betrokken bij een incident op de training. Sven van Beek kreeg voor het oog van de camera's een schop van Berghuis.