Perez kraakt Sadilek: 'Het was verschrikkelijk om naar te kijken'

Perez kraakt Sadilek: 'Het was verschrikkelijk om naar te kijken'

02-04-2019 10:34 Laatste update: 10:39
77

Kenneth Perez vond Michal Sadilek geen al te beste indruk maken in de topper tegen Ajax. De vergelijking met Mark van Bommel gaat volgens hem dan ook mank.

"Ik word heel onrustig als ik naar Sadilek kijk. Hij doet me denken aan zo'n vlieg in zo'n fles. Hij rent en doet en het ziet er heel druk uit. Maar uiteindelijk heeft hij balverlies na balverlies na balverlies", aldus Perez in Natafelen op FOX Sports. "Daarom heeft hij ook zoveel balveroveringen, want hij verliest nogal vaak de bal."

"De vergelijking met Van Bommel vind ik zo mank. Van Bommel is drie of vier klassen beter", vervolgt de analist. Perez is het dan ook niet eens met Van Bommel, die stelde dat Sadilek 'uitstekend' speelde. "Het was verschrikkelijk om naar te kijken, echt waar. Hij had ook veruit het meeste balverlies van PSV. Natuurlijk is hij druk met de bal veroveren enzo, maar ik zou dan kiezen voor spelers die de bal even bij zich houden, zeker tegen tien man."

Sadilek was niet de enige die kritiek kreeg van Perez. "Hendrix... het duurt een eeuwigheid. Balaanname, nog een keer klaarleggen en dan pas opkijken. Weet je hoe verschrikkelijk dat is voor Bergwijn en Lozano?"

Lees ookConclusies na Ajax - PSV: VAR van invloed, Schwaab de schlemiel, Neres grandioos