Update: Pelé ontslagen uit ziekenhuis en alweer onderweg naar Brazilië

Update: Pelé ontslagen uit ziekenhuis en alweer onderweg naar Brazilië

09-04-2019 14:56 Laatste update: 14:56
48

Voetballegende Pelé is dinsdagavond uit voorzorg opgenomen in het ziekenhuis. De 78-jarige Braziliaan kampt met koorts en tetanie, wordt gemeld in Frankrijk.

Pelé verblijft momenteel in Parijs omdat hij een aantal maatschappelijke projecten doet met de Fransman Kylian Mbappé (20), sterspeler van Paris Saint-Germain. De Braziliaan begon zich dinsdagavond niet lekker te voelen in de hoofdstad van Frankrijk en werd naar een ziekenhuis gebracht.

RMC Sport meldt dat de artsen benadrukken dat zijn gezondheid niet in gevaar is. Pelé ligt op dit moment nog altijd in het ziekenhuis. De oud-topschutter van De Goddelijke Kanaries was de voorgaande jaren al vaker aan het kwakkelen met zijn gezondheid. Hij werd eerder geopereerd aan zijn prostaat en wervelkolom.

Update 9/4 14.56: Pelé heeft het ziekenhuis in Parijs verlaten en is alweer onderweg naar Brazilië. "Dank voor de goede verzorging, het gaat goed", aldus de voormalig topvoetballer. "Ik bedank iedereen die mij de afgelopen dagen heeft gesteund en een snel herstel heeft toegewenst."