Geschrokken Genee: 'Hij is er slecht aan toe en dat is verschrikkelijk schrikken'

Geschrokken Genee: 'Hij is er slecht aan toe en dat is verschrikkelijk schrikken'

Gepubliceerd: woensdag 3 april 2019 om 17:04wo 03-04-2019 om 17:04

Wilfred Genee is geschrokken van het nieuws dat Johan Derksen met meerdere breuken is opgenomen in het ziekenhuis na een val van de trap. De analist is er volgens Genee slecht aan toe.

"Ik werd vanochtend rond half negen gebeld door de eindredacteur die even daarvoor was gebeld door de vrouw van Johan Derksen. Hij is vannacht rond een uur of twee onderweg naar het toilet van de trap afgevallen", vertelt Genee op Radio Veronica. "In plaats van dat hij de wc-deur pakte, pakte hij de ruimte daarnaast. Daar zit een trap steil naar beneden."

"Hij is volledig op zijn gezicht naar beneden gestuiterd. Hij heeft zijn arm gebroken en zijn hele gezicht ligt in gruzelementen", vervolgt Genee. "Ik heb net zn vrouw weer gesproken. (...) Hij is een lange tijd buiten westen geweest, maar op een gegeven moment is hij bijgekomen. Toen kreeg hij zelfs weer een al klein beetje babbels en heeft hij nog wat grappen gemaakt ook. Maar hij is wel onmiddelijk met de ziekenauto meegegaan en naar het ziekenhuis gebracht."

Derksen heeft rust nodig. "Ook in zijn gezicht blijkt hij allemaal breuken te hebben. Hij is niet aanspreekbaar op dit moment, dus we moeten hem ook zeker met rust laten. Hij is er echt slecht aan toe en dat is verschrikkelijk schrikken allemaal."

"Het had ook anders af kunnen lopen", concludeert Genee. "Hij zou misschien morgen al ontslagen kunnen worden, maar dat wordt nu weer even bekeken." Derksen ontbreekt komende vrijdag in ieder geval bij de uitzending van Veronica Inside, maar mogelijk zal hij langer niet op televisie te zien zijn.

Lees ookDerksen in ziekenhuis na val van trap: gebroken arm en zware hersenschudding

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws